Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co.,Ltd

  • China Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Hainaisen
Aantal werknemers 150~200
Jaarlijkse omzet 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar 2013
Export pct 80% - 90%

Inleiding

Co. van de de Aardolietechnologie van Shaanxihainaisen, Ltd is een high-tech onderneming met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten. Het werd gevestigd in 2013. De totale investering bedraagt 50 miljoen van CNY. Wij hebben ons in het onderzoek, ontwikkeling en verkoop van diamantbeetjes, de beetjes van de mijnboor, PDC-boorbeetjes en andere boringshulpmiddelen voor de kolenindustrie en de oil&gasbenutting gespecialiseerd. Bovendien, wij veroorzaken Polycrystalline Diamond Compact (PDC), ook Diamond Enhanced Cutter (Dec) voor oil&gas het boren en mijnbouwtechniek. Het kernlid van ons bedrijf is één van het eerste die personeel in PDC-snijder wordt aangeworven, en aan de introductie van de eerste verwerkende onderneming van PDC in China deelgenomen.

 

Ons bedrijf heeft zijn eigen fabriek die in Jing Wei Industrial Park van Economische en Technologische Ontwikkelingsstreek in Xi'an, China wordt gevestigd. De fabriek behandelt een gebied van 6.000 vierkante meters met modern standaardinstallatiemateriaal. Weldra, heeft het meer dan 150 werknemers, met inbegrip van 20 hogere technici. De verkoop van ons bedrijf kan 60 miljoen RMB per jaar bereiken.

 

Sinds de onderneming, heeft ons bedrijf aangedrongen op het principe van hoogte - kwaliteit, de superieure dienst en de moed te vernieuwen. Wij hangen ook het verlenen van efficiënte producten en de uitstekende diensten aan. Na 10 jaar van ontwikkeling, worden onze producten in binnen- en buitenland erkend door more and more cliënten, en wij vestigden ook een goede reputatie.

 

Wij verheugen ons oprecht op het samenwerken met u!

 

Geschiedenis

Wij verhogen de schaal van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Dienst

Verg Productkwaliteit als Leven
Overleef met Goede Reputatie
Streef naar Ontwikkeling met Win-win Samenwerking

Ons Team

We hebben een professioneel team van technici allemaal in dit gebied meer dan 20 jaar, welkom klanten van over de hele wereld bezoeken onze website, en informeer ons als u enige behoeften,We kijken ernaar uit om u goede diensten te bieden.!

China Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Laat een bericht achter