De openingsceremonie van de nieuwe fabriek van Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co., Ltd.

March 2, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over De openingsceremonie van de nieuwe fabriek van Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co., Ltd.

Shaanxi, China 2 maart 2023 Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co., Ltd. lanceerde vandaag officieel haar nieuwe productiefabriek in een opwindende ceremonie.Het bedrijf heeft zich ambitieus ontwikkeld op het gebied van de productie en uitbreiding van PDC-boorbitten..

De nieuwe fabriek is gevestigd in de provincie Shaanxi en beslaat een ruim gebied, is uitgerust met moderne productieapparatuur en onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria.met als doel klanten te voorzien van hoogwaardige PDC-borreloplossingenDe opening van de fabriek toont ten volle aan dat het bedrijf zich inzet voor de verbetering van de efficiëntie van de oliebooringen en technologische innovatie.

 

Tijdens de beursintroductie ceremonie kwamen het senior management team, werknemers en partners van Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co., Ltd. samen om dit belangrijke moment te vieren.de CEO van het bedrijfDe heer Zhang Hua hield een hartstochtelijke toespraak: "De voltooiing van deze nieuwe fabriek markeert onze aanzienlijke investering op het gebied van PDC-boorstukken.We blijven ons inzetten voor innovatie en kwaliteit en leveren diensten voor wereldwijde olie-exploratie.." De industrie biedt meer geweldige oplossingen.

Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co., Ltd.is een onderneming met ruime ervaring op het gebied van oliebooringen en is vastbesloten klanten te voorzien van hoogwaardige PDC-boorstukken en aanverwante productenDe inbedrijfstelling van de nieuwe fabriek zal de productiecapaciteit van het bedrijf verder versterken en ervoor zorgen dat klanten op tijd producten kunnen verkrijgen die aan hun behoeften voldoen.

 

 

Ook de officiële aandacht en steun van de overheid en het lokale bedrijfsleven kwam naar voren bij de inschrijving van de fabriek.Vertegenwoordigers van de provinciale overheid van Shaanxi woonden de ceremonie bij en feliciteerden het bedrijf met de toekomstige ontwikkeling..

De officiële exploitatie van de nieuwe fabriek zal de invloed van Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co., Ltd. verder bevorderen.In de wereldmarkt voor oliebooringen en klanten met meer uitstekende boorstuk oplossingenHet bedrijf zal blijven streven naar innovatie, zich inzetten voor het voldoen aan de behoeften van klanten en bijdragen tot de duurzame ontwikkeling van de olie-exploratie-industrie.

De succesvolle opening van de nieuwe fabriek van Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co., Ltd. markeert de expansie en groei van het bedrijf in de industrie.en voorspelt nog meer opwindende toekomstige ontwikkelingenHet bedrijf kijkt ernaar uit om klanten te blijven voorzien van superieure producten en diensten en vooruitgang te boeken op het gebied van oliebooringen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De openingsceremonie van de nieuwe fabriek van Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology Co., Ltd.  0